30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

Rozhovory

Tereza Ramba: Ještě bych si ráda zahrála zlobivé princezny

Hvězdu na Chodníku slávy ve Zlíně letos odhalí také jedna z nejobsazovanějších hereček současnosti. Tereza Ramba. Po dvouleté pauze má nyní pořádně napilno. V rozhovoru, který poskytla organizátorům 63. Zlín Film Festu prozradí,...

Jan Cina: Rád bych si ještě zkusil roli opravdového prince

Hrát čerta má podle herce Jana Ciny snad jediné úskalí. Rohy. Nesmí vám upadnout.  Dětem je pak těžké vysvětlit, že jste si je do civilu zrovna odložili, jinak, že je fakt máte. Nasadí je tento talent  i ve Zlíně? Nechte se překvapit.

Vendula Pizingerová: Když se řekne zlínský festival, vybavím si město plné dětí a krásné počasí

Charitativním partnerem festivalu je už od roku 2006 Nadace Kapka naděje, která také položila na zlínský Chodník slávy první hvězdu spojenou s významnými osobnostmi dětské kinematografie.

Patronkou chodníku slávy je od jeho počátku...

Antonie Formanová: Jsem nejspíš typ pro historická témata

Miloš Forman byl její dědeček. Sama k herectví přičichla ve třetí třídě a když si poprvé stoupla před kameru, byl z toho hned Český lev. Antonie Formanová, velká naděje české kinematografie a jedna z milých návštěv 63. ročníku...

Vojtěch Vodochodský: Role Petra Sepéšiho byl můj kariérní zlom

Případ Roubal, seriál Zlatá labuť, Král Šumavy. Úspěšný mladý herec Vojtěch Vodochodský jde z role do role. Život mu však nejvíc změnila Iveta. Čím pro něj byla role Petra Sepéšiho tak náročná? O tom více v rozhovoru pro 63.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.