30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Dokumenty

Malí Azkalové (2014) 12

Filipíny, Velká Británie | 2014 | 87 min.

Film je příběhem o snech. Zázračná série výher filipínského národního fotbalového týmu – Azkalů – při zápasech v Asii vznítí u filipínských krajanů jiskřičku naděje, že by se jejich tým mohl účastnit kýženého mistrovství světa. Za tímto účelem Filipínská fotbalová federace začne hledat tým Azkalů, kteří by měli trénovat na kvalifikaci pro Světový pohár v roce 2019. Na tisíc chlapců ze všech filipínských ostrovů se tak snaží chytit štěstí za pačesy. Pouze dvaceti dvěma z nich se to však podaří a budou vybráni.

ZeměFilipíny, Velká Británie
Rok2014
Délka87 min
Věková skupina12
JazykAngličtina, Filipínština
TitulkyAnglické, české
Režie Baby Ruth Villarama
Scénář Baby Ruth Villarama
Kamera Baby Ruth Villarama, Dexter dela Peña, Dindo Fortuno
Hudba Von De Guzman
Střih Chuck Gutierrez
Kontakt Voyage Studios

Biografie

Baby Ruth Villaramová je producentka, scenáristka a filmová dokumentaristka z Filipín s pracovní působností po celé oblasti jihovýchodní Asie. Zabývala se nejprve produkcí a výzkumem pro mezinárodní organizace, spolupracovala též s řadou TV společností – National Geographic, CNN či Bloomberg TV ad. Sama režírovala např. dokumenty Dopis z Ifugaa (A Letter from Ifugao, 2011), Zamilovaný jazz (Jazz in Love, 2013 a Malí Azkalové (Little Azkals, 2014).

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.