30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Koncerty

SPOLEKTIV

St 30.05 | 19:30, Koncertní zóna ENAPO

Jeden ze tří výherců hlasování o nejlepší kapelu, které se přihlásily do soutěže "Kapela 58. ZLÍN FILM FESTIVALU". Spolektiv hraje a zpívá výhradně autorskou hudbu s použitím klasických kytar, dechových nástrojů, šestistrunných baskytar, perkusí i moderních industriálních nástrojů a přístrojů. V jejich stylu lze najít prvky folku, rocku, šansonu i jazzu. Během festivalu bude možno hlasovat o nejlepší kapelu ze tří účínkujících na základě platné vstupenky na koncert. Tyto zaregistrované vstupenky budou zařazeny do soutěže o hodnotné ceny. NEZAPOMEŇTE PROTO VSTUPENKY UCHOVAT PRO ÚČAST V HLASOVÁNÍ A IDENTIFIKACI VÝHERCŮ.

Za poslední tři roky odehrála kapela Spolektiv po celé naší zemi mnoho samostatných koncertů a hrála na mnoha hudebních festivalech (Prázdniny v Telči, Moravskotřebovský bramborák, Jablonský Medvídek, Folková růže, Porta, Festival akustické hudby Svojanov, Ražický Pražec, Smiřický hrnec a jiné).
V roce 2016 vydalii nové album Dej mi tvar. Ve stejném roce vyšlo v listopadu po 22 letech v reedici první album …a ticho v sobě z roku 1994, které bylo završením jejich prvního tvůrčího období přibližně před 25 lety.
S kůží na trh
Českobudějovický Spolektiv nabízí vyzrálý kumšt, oscilující mezi folkem, rockem a rozmarným jazzíkem. Působí jednolitým dojmem, a je dobré na ten výdej energie také vidět. Dojmům neubližují ani slušné videozáznamy, to už je co říct. Ve druhé fázi dlouholeté existence připomíná tahle parta znamenité využití nadržené přehradní vody.
Jděte, užijte si, udělejte si vlastní názor. Záruční list vydává Spolektiv každým vystoupením.

V CENĚ KONCERTU JE VSTUP DO LETNÍHO KINA

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.