30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

zámek SVOBODY 26/5

Čt 26.05 | 14:00, Zámek SVOBODY

14.00-19.00, zámek SVOBODY

BRAINZ VR CINEMA
Již po páté se zlínský festival ponoří do víru virtuální reality. Tentokrát si budou moci menší i větší diváci vyzkoušet dvanáctku projektů. Poprvé se prezentace uskuteční v prostorách zlínského zámku. Exhibice představuje to nejnovější z celosvětové současné VR produkce napříč několika žánry. Od animovaných interaktivních filmů pro děti, přes VR edukativní a dokumentární projektY, noirovou detektivku s dětskou hrdinkou až po projekty tematizující problémy s pandemií Covidu 19.

AV MEDIA EVENTS WORKSHOP
V showroomu AV MEDIA EVENTS si návštěvník vyzkouší, jaké to je vystupovat v opravdovém studiu nebo natáčet před green screenem. Zkusí si také práci s profesionální kamerou, špičkovým osvětlením nebo ozvučením. Zároveň může na vlastní kůži poznat, jak při vystupování ve studiu funguje rozšířená realita (XR).

Parkour zóna
Volně přístupná sportovně-relaxační zóna pro mládež. K dispozici budou parkourové překážky, slackline a další herní prvky.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.

20.00 DJs STAN VILLA, ANDREW RABBIT, SHEFA




Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.