30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

park Komenského 26/5

Čt 26.05 | 14:00, park Komenského

14.00-19.00, park Komenského

Dům České televize
Každodenní setkání s moderátory a herci kanálu ČT: D; projekce oblíbených Déčkových pořadů

Český rozhlas v parku
Rozhlasový koutek, soutěže, zábavné hry a kvízy a další aktivity pro malé i velké; přináší Český rozhlas Zlín a Rádio Junior

Stavění města budoucnosti z LEGO kostek
Budoucnost je zábava! Přijďte si vyzkoušet, co vše nové technologie umí a tvořit vaši představu města budoucnosti.
ABB připravila pro 62. ročník ZFF prostor plný zábavy. Můžete si vyzkoušet spolupráci s nejnovější verzi kolaborativního robota YuMi® nebo stavět vaši vizi města budoucnosti pomocí LEGO® kostek. Těšíme se na vás v Altánu parku Komenského.

SPUR v parku Komenského
Představení domečku, který se vejde do dvou krabic; „Better Shelter“- přístřešek, který slouží jako dočasné útočiště těm, kdo byli nuceni opustit své domovy

Patron dětí
Podivuhodný svět plný překážek a nástrah, ve kterém návštěvník nic neuvidí, a přesto v něm musí plnit nejrůznější úkoly; program, představující všem věkovým kategoriím svět nevidomých

Dětská soutěžní trasa se Sluníčkem a Mateřídouškou
Zábavné kvízy, luštění, hravé tvoření a tématický fotokoutek. V cíli odměny pro malé i velké návštěvníky festivalu. Naši soutěžní zónu najdete v parku Komenského ve dnech 26-29. 5.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.

14.00-16.00, stage
Vystoupení spolku ZUŠKA?ZUŠKA!
Soubor zobcových fléten ZUŠ Zlín - Malenovice
Divadlo „Třídní schůzky“ - ZUŠ Zlín
Kapela Fancy Faces - ZUŠ Bystřice p. H.

14.00-18.00, park
Cesta kolem světa aneb poznávání a respektování jiných kultur
Interaktivní workshop Fakulty humanitních studií UTB

15.00-18.00, šapitó
Letem animovaným světem
Filmové a herecké workshopy se společností Free Cinema

20.00-22.00, stage
Kapela Fancy Faces - ZUŠ Bystřice p. H.

Navštivte partnerské stánky:

Český národní registr dárců dřeně
Český národní registr dárců dřeně „Každý z nás je jedinečný. A možná dokonce jediný. Jediný, kdo může zachránit lidský život. Stovky lidí každoročně onemocní leukémií a pomoci jim může pouze kostní dřeň vhodného dárce. Každý čtvrtý nemocný se ale svého dárce nedočká. Jsi-li zdravý muž či žena ve věku 18-35 let, stav se za námi v Komenského parku a pomoz to, prosím, změnit. registr.kostnidren.cz

FATRA
Znáte našeho nafukovacího buvola a slona? V našem stánku společně s ostatními zvířátky jsou připraveni na hraní malých dětí. Pro větší děti jsou připraveny nafukovací míče, drobné hry i malé odměny. Rodiče si mohou prohlídnout vinylové podlahy SILVERO, které vyrábíme v několika provedeních.

FANDÍME PĚSTOUNSTVÍ
Pokud máte zájem dozvědět se více o pěstounské péči, přijďte a zeptejte se nás! Pracovníci Magistrátu města Zlína, z pracoviště náhradní rodinné péče, Vás seznámí s možnostmi, jak se stát pěstounem. Připraveny zde máme letáky, informační a propagační materiály, pro děti pak drobné společenské hry, ať nezahálí!! Těšíme se na Vás!

KNTB
Krajská nemocnice T. Bati a.s. je významnou veřejnou institucí, která letos slaví 95. výročí položení základního kamene a přijetí prvního pacienta do svého zařízení.
Baťovka se dětem a mládeži během doprovodného programu Zlín Film Festivalu představí v dobových fotografiích, přiblíží svou bohatou a jedinečnou historii.
Baťovka jako současný zaměstnavatel nastíní práci zdravotnického personálu, fungování jednotlivých oddělení, prostřednictvím názorných ukázek jednoduchých ambulantních výkonů, lékařských nástrojů.
Zdravotníci, kteří budou reprezentovat KNTB seznámí zájemce edukativní i hravou formou s lidským tělem (kolik váží srdce, jak fungují ledviny, proč je důležitý spánek, kolik litů krve má dítě, kolik dospělý člověk a jiné). Po celou dobu trvání festivalu nabídne další zajímavá témata i pro dospělé (nejčastější zranění dětí – jak jim předcházet a co se stane když …), soutěže a kreativní tvoření pro malé i větší děti.
Dopolední program ve všední dny bude zaměřen na děti a mládež základních, středních škol a gymnázií, odpolední program bude věnován rodinám s menšími dětmi.

DERMACOL
Přijďte se nechat hýčkat do květinového stanu Dermacol, kde si budete moci nechat nalíčit rty naší 16H rtěnkou, která vám vydrží po celý den. Vaše děti si mohou nechat nabarvit vlasy Dermacol barevným pudrem na vlasy. K nákupu kosmetiky nad 299 Kč zdarma obdržíte sprchový krém Rose Flower.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.