30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Osobnosti

Sázení festivalového stromu s Young Stars

Pá 10.09 | 09:30, Univerzitní park

9.30-10.00, Univerzitní park, naproti budovy 21

Sázení festivalové aleje za účasti letošních Young Stars:

Oskar Hes
Student Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka (obor muzikál) již jako dítě účinkoval v muzikálech Golem, Polská krev nebo Carmen. Několikrát se objevil i na televizních obrazovkách – například v Kouzelné školce. Rád tančí a poslouchá hudbu. Pustina, v níž ztvárnil Filipa Paskowského, mu nabídla první velkou roli.

Veronika Divišová
Veronika Divišová je česká herečka. Již v pěti letech se účastnila svého prvního konkurzu, který vyhrála a od té doby se herectví věnuje naplno. Hraje také na klavír a navštěvuje hodiny moderního tance. Po základní škole se rozhodla pro studium herectví na pražské konzervatoři.
Poprvé se před kameru postavila v roce 2008 v seriálu české televize Cukrárna, kde ztvárnila Adélku Sladkou. O rok později natáčela pohádku Dešťová víla. Tentýž rok získala jednu z hlavních rolí v televizním filmu Cizí příběh. Do povědomí diváků se však nejvíce zapsala v roce 2011 v hlavní roli Kačenky, nezbedné malé paničky jezevčíka Huga, ve filmu Tady hlídám já. Účastnila se také natáčení seriálů Doktoři z počátků, Modrý kód a Sestřičky. Epizodní roli získala i v televizní minisérii Božena, zde si zahrála dceru Boženy Němcové (Anna Geislerová) Theodoru Němcovou.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.