30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Součástí konference Děti bez hranic jsou akreditované programy pro učitele

21. května 2024

V rámci konferenčního bloku Děti bez hranic¿ nabízíme pedagogům hned tři semináře, které jsou akreditovány Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Konference se koná od pondělí 3. do středy 5. června.

Metodický seminář „Zdravá 5 – pět didaktických námětů na podporu výchovy ke správné výživě dětí a mládeže“ seznámí pracovníky mateřských a základních škol s aktuálními poznatky z oblasti výživy a výchovy ke zdraví. Koná se 3. června od 9 do 13:30 hodin ve 22. budově Krajského úřadu Zlínského kraje. Přihlásit se je možné zde.  

Druhý akreditovaný seminář „Online podvody a bezpečí na internetu“ poradí, jakým způsobem mluvit s dětmi o tom, jak se v online chovat bezpečně a jak předcházet rizikům kyberprostoru. Součástí jsou i praktické ukázky práce s konkrétními nástroji. Uskuteční se ve Vzdělávací komplexu UTB U18 v pondělí 3. června od 9 do 16 hodin. Přihlašování probíhá zde.

Ve středu 5. června je na programu „Akreditovaný kurz finanční gramotnosti pro pedagogy 2. stupně a středních škol“. Jeho cílem je prohloubit znalosti učitelů v oblasti finanční gramotnosti včetně investic, hospodaření domácnosti, ale i širších souvislostí. Koná se ve Vzdělávacím komplexu UTB U18 od 9 do 16 hodin. Přihláška k vyplnění je zde.




Kam dál