30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Novinka letošního festivalu: speciální zóna pro nejmenší děti

25. května 2024

Abychom podpořili naše budoucí filmové diváky, přicházíme s novinkou, kterou ocení zejména čerství rodiče těch nejmenších. V blízkosti šapitó u Café 204 jsme pro ně připravili novou „zónu v zóně“ v parku Komenského: Bejby (bude sedět) v parku!

Najdete v ní zázemí, které můžete využít ke kojení nebo přebalování miminek. Dozvíte vše o smyslech vašich dětí v lekcích Sensory play Zlín. U stánku Úsměv mámy se zase můžete potkat s odborníky. Využít, ale můžete i další pestré aktivity. Na co se můžete těšit?

NOOK MAMA

Denně 8:30-19:00
Premiéra unikátního řešení kojicího a přebalovacího boxu NOOK MAMA. Poprvé budou moci maminky a jejich děti využít diskrétní box ve venkovním prostoru, přímo v centru města Zlína v parku Komenského.

PROMÍTÁNÍ POHÁDEK V ŠAPITÓ

Celodenní promítání pásma Večerníčků v šapitó v parku Komenského.

SENSORY PLAY ZLÍN 

3/6-4/6
Při sensory play vaše dítě zapojí co nejvíce smyslů, naučí se koordinaci v prostoru, spolupráci s ostatními a zapojí fantazii a kreativitu. Šedesáti minutová lekce pro děti od 1,5 do 5 let je zaměřena na volné hry v šapitó. Na program je nutná rezervace.

V čase 16:00-18:00 probíhá volná hra bez nutnosti předchozí rezervace.

DEN PRO MÁMU 

3/6-5/6
Nenechte si ujít stánek Úsměvu mámy! Můžete se pobavit s odborníky a peer konzultantkami na téma sebepéče a psychohygieny. Ale také o tom, jak je důležité najít si čas pro sebe v předcházení psychickým obtížím v mateřství.

Jak pečovat o mámu

přednáška 5/6 od 15:00 v šapitó
V rámci aktivity Úsměvu mámy vás srdečně zveme na přednášku MUDr. Kristýny Leškové, lékařky a gynekoložky, na téma sebepéče nazvanou "Jak pečovat o mámu".

   

Podrobnosti k programu pro rodiče a nejmenší děti najdete na našem webu.




Kam dál