30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Kam vyrazit večer na festivalu? Třeba na koncert…

15. dubna 2024

Když po celodenním filmovém maratonu budete chtít změnit žánr, nabídneme vám během festivalu třeba koncerty různých hudebních stylů a pro různé věkové kategorie. Na co se už teď můžete těšit?

Ve čtvrtek 30. května od 19:00 hodin odstartuje na náměstí Míru šňůru festivalových koncertů se svou show Ben Cristovao, kterou přináší Zlín Film Festival společně se Statutárním městem Zlín. Další velký koncert je potom připravený na neděli a do festivalového programu jej přináší tradiční charitativní partner Nadační fond Kapka naděje, který potěší zejména fanoušky oblíbené slovenské kapely No Name. Úterní koncerty přináší již tradičně Český rozhlas, který tentokrát přiveze do Zlína kapelu O5 a Radeček (4. 6. od 18:00)a zpěvačku ANNU K (4. 6. od 20:00). Vstup na všechny koncerty na náměstí Míru je ZDARMA.

   

Ben Cristovao

    

Další zónou, do níž se mohou vypravit za hudebními zážitky především mladí návštěvníci, je Sad Svobody u zlínského zámku. Koncerty zde začínají každý den ve stejnou dobu, tedy od 20:30 hodin. Ve čtvrtek 30. května zahraje rocková kapela Niemandi, v pátek 31. května bude stage u zámku patřit Adamu Mišíkovi. Sobota 1. června bude věnována mladým nadějným hudebníkům, kteří se představí v rámci společného projektu Krajského parlamentu dětí a mládeže a Zlín Film Festivalu během Noci studentských kapel.

V následujících dnech budou vystupovat hip-hopová skupina Prago Union (neděle 2.6.), zpěvačka a multiinstrumentalistka Kaczi a hned po jejím vystoupení naskočí zlínská pop punková kapela Franc Alpa (pondělí 3.6. od 20:30 hodin). Festivalové koncerty uzavře poslední festivalový den písničkářka Pam Rabbit (středa 5.6.). Symbolické vstupné je na vybrané koncerty 49 Kč nebo 149 Kč.

Ve Zlíně to během festivalových večerů bude žít i v party stanu před zámkem. Za mixem se na party vystřídají ti nejlepší tuzemští DJ’s jako jsou DJ Czida & Filippi, DJ Sunchez & Robish, DJ Spyre & Bad Signalz, DJ Romitronic & Mirko Solo nebo s celovečerním programem DJ Martin Hrdinka (úterý 4.6.).

A kdo by rád spíš hudbu jen tak do podkresu, může ve večerních hodinách navštívit třeba park Komenského, kde budou hrát lokální interpreti.

Co říkáte, už máte vybráno?




Kam dál