30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Česká filmová a televizní tvorba

Hurvínek a kouzelné muzeum (2017) 5

Česká republika, Belgie, Rusko | 2017 | 85 min.

Legendární hrdinové opět přicházejí a přinášejí nová dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší výzva v životě, při níž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil „taťuldu“, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.

ZeměČeská republika, Belgie, Rusko
Rok2017
Délka85 min
Věková skupina5
JazykČeština
TitulkyBez titulků
Režie Martin Kotík, Inna Evlennikova
Scénář Jesper Møller, Petr Nepovím, Miki Kirschner a Dan Harder
Kamera Georg
Hudba JIří Škorpík
Střih Karel Coma, Martin Kotík
Kontakt Rolling Pictures

Biografie

Martin Kotík (1974) Scenárista a režisér. Studoval filmovou vědu na UK a produkci na FAMU. Zaměřuje především na žánr komedie, v němž natočil svůj debut Pánská jízda (2004) a snímky Všechno nejlepší! (2006) a Vy nám taky, šéfe! (2008). Animovaný film Hurvínek a kouzelné muzeum (2017) realizoval s Innou Jevlannikovou.

Komedie, Fantazy, Týmová práce, Akce a dobrodružství, Animace

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.