30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Letní kino

Všechno nebo nic (2017) 12

Česká republika, Slovensko | 2017 | 107 min.

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak aktivně hledá toho pravého. V obchodě s nimi pracuje Edo toužící po velké lásce, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy této trojici zamotá několik mužů - Lindě charismatický developer Jakub, Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, a Edo se přizpůsobuje dalšímu příteli Leovi. Nakonec ale vše dopadne úplně jinak, než všichni čekali…

ZeměČeská republika, Slovensko
Rok2017
Délka107 min
Věková skupina12
JazykČeština
Režie Marta Ferencová
Scénář Marta Ferencová, Eva Urbaníková
Kamera Peter Bencsík
Hudba René Rypar
Střih Adam Dvořák
Kontakt Bioscop

Biografie

Marta Ferencová (1973) Slovenská režisérka. Vystudovala režii na VŠMU v Bratislavě. Realizovala řadu TV seriálů jako např. Ordinace v růžové zahradě (Ordinácia v ružovej záhrade, 2007), Zita na krku (2011) či SME v háji (2012). V celovečerním filmu debutovala pohádkou Řachanda (Řachanda – Bláznivé kráľovstvo, 2016).

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.