30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava pro děti

Hravé podzámčí 25/5

Pá 25.05 | 10:01, Zámecká zóna

10.00-19.00, Zámecká zóna, Sad Svobody

HRAVÉ PODZÁMČÍ
Relaxačně – sportovní aréna v Zámecké zóně. Většina atrakcí zpoplatněna. Kartičku s 10 vstupy nebo jednotlivé vstupné je možné zakoupit ve všech oficiálních Festivalových shopech.

Vstupné: 1 bod = 1 stanoviště ( Gympark dráha, Vertikon, Jankusport, Springfree trampolíny)
Jendorázové vstupné (jeden bod) = 30 Kč
Množstevní vstupné (deset bodů) = 200 Kč.

Lezecké centrum Vertikon
4m vysoká boulderingová lezecká stěna s dopadištěm určená především pro začátečníky a děti, na které si mohou všichni otestovat své lezecké dovednosti. Pro děti zde bude připraveno několik různě obtížných cest, po jejichž zvládnutí se mohou na konci festivalu zúčastnit lezeckého závodu pro děti. Vedle stěny zde bude také možnost vyzkoušet si chůzi po slacklajně – popruhu napnutém mezi stromy.
GYMPARK dráha - Gymnastika Zlín
Parkourová dráha pro všechny nadšence běhání, přeskakování a akrobacie. Největší a nejbezpečnější gymnasticko-parkourové venkovní hřiště široko, vysoko, daleko.
SPRINGFREE – TRAMPOLÍNY
Nejbezpečnější trampolíny s unikátním designem a možností interaktivních her.
Jankusport
Workshopy discgolfu a půjčovna koloběžek.

25/5-26/5, 1/6-2/6 (zdarma)
Hokejové jaro 2018
Stánek Beranů Zlín je zaměřen na prohloubení vztahu dětí s hokejem. Pro děti jsou připravené nejrůznější aktivity s hokejkou, pukem i míčem, které prokáží jejich zdatnost. Děti i dospělí se mohou těšit na nejrůznější soutěže a pochopitelně také autogramiádu hráčů Aukro Berani Zlín, která se zde bude konat.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.