30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Koncerty

UNITED 5

So 30.05 | 18:00, Náměstí Míru

první česko-slovenský boyband

Hudební skupina United5 vznikla z původního projektu na podporu mladých talentů “Projekt boyband – staň se hvězdou”. Pět nejlepších zpěváků z castingů pořádaných v Bratislavě a v Praze bylo vybráno přísnou porotou složenou z britských i českých produkcentů. Složením chlapců z České republiky i Slovenska tak vzniknul první česko-slovenský boyband, jehož cílem je reprezentovat obě naše země nejen doma, ale i na mezinárodním poli.

Pod vedením britského producenta Briana Harrise se United5 připravuje na vstup do zahraničí. Cíle skupiny jsou nemalé a kromě okolních zemí v rámci Evropské Unie mají chlapci ambice prosadit se i ve Velké Británii a Americe. Vyjímečnost hudební skupiny United5 je zejména v tom, že nekopíruje jiné hudební skupiny ani nenahrává cizí písně, ale jde vlastní cestou a zpívá výhradně vlastní originální písničky, skládané jim na míru.
web: www.united5.cz, FB: United5official

2. vstup 18.00- 18.45, nám. Míru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.