30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Koncerty

The Blackties

Po 02.06 | 20:00, Open Air Plac

The Blackties-punkrock-circus

Čtyř členná kapela mladých lidí hrající pop-rock ze Zlína. Původní uskupení vzniklo ke konci roku 2010. V nové sestavě hrají The Blackties od roku 2014 do neurčita.
The Blackties se soustředí primárně na vlastní tvorbu a to přibližně od roku 2013, do té doby byli převážně revival. Ve své tvorbě se inspirují převážně kapelami jako jsou The Vamps, Green Day, Nirvana, Led Zepelin, The Doors atd. Inspirace pramení hlavně ze zahraničí, proto se svými texty soutředí na angličtinu. Cílová skupina fanouškovské základny jsou mladí lidé, kteří jsou otevřeni a připraveni příjmout mezinárodní trendy. Jednoduše řečeno, jdou s dobou a zároveň se drží undergroundových kořenů.
Koncerty probíhají jak v menších klubech, tak ve velkokapacitních prostorách. Kapela má do roku 2014 odehraných necelých sto koncertů. K vidění byli například na ZLÍN FILM FESTIVAL, FairPlay, BusFest, Lešetínský Fašank, v místním klubu Golem Music Club, Letní Herecká Škola, v Brněnských klubech M13 a Desert, na akcích pro Masarykovu Univerzitu a pro UTB ve Zlíně.
Na léto připravují tour po Velké Británii a mnoha festivalech v ČR.
Mladí, neklidní a připravení využít každou příležitost ke zdokonalení baví lidi po klubech a snaží se zaujmout svou tvorbou.
Ke konci roku 2014 připravujeme překvapení, so STAY TUNED AND LISTEN TO THE BLACKTIES!

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.