30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

sad Svobody 9/9

Čt 09.09 | 14:00, sad Svobody

14.00-19.00, sad Svobody

Zóna kouzel
Celotýdenní program k 20. výročí první filmové adaptace knihy o Harry Potterovi.

Škola čar a kouzel ve Zlíně
Že nemůže být kouzelnický hábit bílý? Ale může! Přeneste se do Školy čar a kouzel a probádejte magický svět bublajících kotlíků, astronomie či bylinkářství. Kromě zážitků si odnesete i malý dárek. Obdobně jako ve slavné Škole čar a kouzel je i zde doporučený věk pro nástup, a to 8 let. Počet kouzelníků je limitovaný. Tajuplná dobrodružství se špetkou vědy má pod taktovkou Fakulta technologická UTB ve Zlíně! #ftutb

Robotický koutek
Přijďte otestovat svou zručnost proti robotu. Vytváření obrázků pomocí 3D pera. Robotický koutek pro vás připravuje Fakulta aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati.

ŠKODA AUTO EDU.LAB - mobilní laboratoř
Spojte svou budoucnost s nejmodernějšími technologiemi! Přijedeme s nimi až k vám v rámci jedinečného projektu ŠKODA AUTO EDU.LAB. Těšit se můžete mimo jiné na 3D tisk, termovizi, umělou inteligenci, či virtuální realitu. Jedná se o společný projekt Škoda Auto a ABB a mimo výše uvedeného se můžete rovněž těšit na YuMi® robota v akci a ukázku nabíjecí stanice pro elektromobily.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.





Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.