30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

park Komenského 9/9

Čt 09.09 | 14:00, park Komenského

14.00-19.00, park Komenského

16.00-18.00
Vystoupení spolku ZUŠKA?ZUŠKA!
ZUŠ Zlín - zpěvy, kapela
ZUŠ Zlín- Jižní Svahy - divadelní představení "Případ s dítětem"

19.00
Přednáška Česká komiksová scéna
Když se řekne komiksoví hrdinové, většině z nás se vybaví skupina neohrožených superhrdinů z dílen amerických gigantů Marvel a DC Comics. Tento omezený pohled se pokusíme napravit jedinečnou besedou o české komiksové scéně, jejíž historie se datuje hluboko do začátků 20. století a jenž oplývá originální formou a různorodým obsahem.

Celodenní akce:

Dům ČT
Na podiu se každý den můžete setkat s moderátory a herci z pořadů ČT :D.

Živé malování výtvarníka a ilustrátora TICHO 762 v parku Komenského

Koma modul Českého rozhlasu
Zábava a soutěže pro malé i velké s Českým rozhlasem Zlín a Rádiem Junior.

Orientace na sociálních sítích
Bezpečně s Fakultou humanitních studií aneb zábavně edukační aktivity pro rodiny s dětmi.

DDM Astra a Jules Verne
Na třídenní akci je připravena pro malé objevitele a dobrodruhy návštěva v budoáru slavného spisovatele J.Verna, okružní poznávací výlet po kolejích Orient Expresu, stanoviště s rozbíjením atomu v Ocelovém městě, poznávání ryb z kajuty Nautilu v doprovodu kapitána Nema, či setkání s Baronem Prášilem a jeho fantazijním světem a další.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.

Navštivte partnerské stánky:

SPUR
Jak se žije v domku, který se vejde do 2 krabic? Prozkoumejte Better Shelter - přístřešek, který slouží jako dočasné útočiště lidem nuceným opustit své domovy. Firma SPUR a.s. se díky výrobě opláštění stala součástí celosvětového humanitárního projektu, do kterého můžete nyní nahlédnout. V sobotu 11. 9. malování na obličej a fotokoutek, v pondělí 13. 9. přednášky a soutěže.

Fatra, a.s.
Fatra jsou podlahy, izolační fólie, nafukovací hračky a spousta dalších věcí. V našem stánku máme pro děti připraveny nafukovací hračky do bazénu, do vany i do bytu. Zahrát si mohou jednoduché hry a třeba i vyhrát nějakou odměnu. Pro dospělé je k nahlédnutí nachystána nová kolekce podlah SILVERO, která je speciálně připravena pro prodej na našem e-shopu a bude zde poprvé k vidění. Přijďte se podívat!

Český národní registr dárců dřeně
„Každý z nás je jedinečný. A možná dokonce jediný. Jediný, kdo může zachránit lidský život. Stovky lidí každoročně onemocní leukémií a pomoci jim může pouze kostní dřeň vhodného dárce. Každý čtvrtý nemocný se ale svého dárce nedočká. Jsi-li zdravý muž či žena ve věku 18-35 let, stav se za námi v Komenského parku a pomoz to, prosím, změnit. registr.kostnidren.cz

Sluníčko a Mateřídouška
Spousta zábavy a her pro malé i velké.


Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.