30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Film Industry

Happy Hours se zástupci finančních podporovatelů zlínského regionu a filmové kanceláře

Ne 06.09 | 10:00, Kongresové centrum Zlín

10.00-12.30, Kongresové centrum, meeting point

Platforma pro individuální a neformální setkání se zástupci dotačního Programu na podporu audiovizuální tvorby ve Zlínském kraji, Filmového fondu statutárního města Zlína a se zástupci regionální filmové kanceláře Zlín Film Office. Využijte příležitosti a přijďte se zeptat na vše, co vás v souvislosti s fungováním regionálních dotací i kanceláře zajímá.

Dotační Program na podporu audiovizuální tvorby ve Zlínském kraji rozdělil od roku 2018 více než 25 milionů korun na podporu audiovize.

Filmový fond statutárního města Zlína se zaměřuje na podporu vývoje první verze scénářů, které čerpají z historie nebo současnosti statutárního města Zlína.
Podpora vzniku scénářů ze strany města strategicky doplňuje dotační program Zlínského kraje na podporu natáčení. Zlínský region je díky této souhře aktuálně jedním z největších podporovatelů filmové tvorby v České republice.

Vstup pouze pro akreditované filmové profesionály.
Jazyk: čeština

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.