30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Panorama

Dotek slávy (2017) 13

Izrael | 2017 | 95 min.

Film sleduje osudy teenagerky Shiri, která má jednu nejlepší kamarádku, vynikající známky, ale roztřese se, kdykoliv vidí hezkého Omeriho. Nezdá se, že jí chytrost přinese popularitu a že si jí chlapci všimnou. Možná, že teď ale vše změní nominace jejího bratra Tomera do slavné pěvecké televizní show a všichni ji budou brát jako sestru megaslavného Tomera! Jak daleko je ochotna zajít, aby se stala populární a splynula s davem, který je sice in, ale ze kterého neplyne nic dobrého? Čemu ji naučí skutečné přátelství a první láska?

ZeměIzrael
Rok2017
Délka95 min
Věková skupina13
JazykHebrejština
TitulkyAnglické, české
Režie Marco Carmel
Scénář Chen Kleiman-Gal
Kamera Amit Yasor
Hudba Tal Yardeni
Střih Daniel Avitzur
Kontakt NOA - International Film Marketing

Biografie

Marco Carmel (1965) Izraelský scenárista a režisér původem z Francie. Filmové vzdělání získal na umělecké škole Camera Obscura v Izraeli. Pro TV natočil řadu filmů, seriálů a dokumentů. Debutoval snímkem Jako tvůj otec (Comme ton père, 2007). Z další tvorby uveďme např. drama Moje rozkošná sestra (Achoti HaYafa, 2011).

Láska, Mládí, Rodina, Hudba

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.