30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Letní kino

Dítě Bridget Jonesové (2016) 15

Velká Británie, Francie, Irsko, USA | 2016 | 123 min.

Utrpení největší smolařky v dějinách neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Neplánované těhotenství, výsledek jednoho bouřlivého večera, ji tak zaskočí, zvlášť když netuší, kdo přesně je otcem. Protože jí s rozluštěním rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka, ocitne se Bridget ve velmi zapeklité situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se k věci postaví čelem a odhodláním vytvořit s Bridget a jejím potomkem spořádanou rodinu. Ani jeden však netuší, že každého šance na otcovství je přesně poloviční. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a vybrat si, komu bude její dítě říkat „táto”…

ZeměVelká Británie, Francie, Irsko, USA
Rok2016
Délka123 min
Věková skupina15
JazykČeština
TitulkyBez titulků
Režie Sharon Maguire
Scénář Helen Fielding, Dan Mazer, Emma Thompson
Kamera Andrew Dunn
Hudba Craig Armstrong
Střih Melanie Oliver
Kontakt CinemArt a.s.

Biografie

Sharon Maguireová (1960) Britská režisérka irského původu. Vystudovala University of Wales Aberystwyth a londýnskou City University. Působila v BBC, kde realizovala pořady, seriály i dokumenty. Debutovala komedií Deník Bridget Jonesové (Bridget Jones's Diary, 2001). Dále mj. režírovala drama V plamenech (Incendiary, 2008).

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.