30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Panorama

Králičí škola (2016) 6

Německo | 2016 | 76 min.

Max, mladý králík z města, nemůže uvěřit, že omylem skončil v pasti odlehlé lesní školy velikonočního králíčka. Čas jako by se zastavil a jediné, na co Max intenzivně myslí, je, jak se dostat do velikonoční neděle zpět domů. Ale to jen do chvíle, než potkává milou králici Emmy a moudrou a tajemnou Madam Hermione, od kterých se dozvídá tajemství velikonoční králíčků – včetně legendárního zlatého vejce. Králičí školu však ohrožuje prohnaná liščí rodina, která se hodlá vejce zmocnit. Dokáže se jim Max postavit, pomoci jeho kamarádům a zachránit Velikonoce dříve, než bude pozdě?

ZeměNěmecko
Rok2016
Délka76 min
Věková skupina6
JazykAngličtina, Němčina
TitulkyAnglické, simul. překlad cz
Režie Ute von Münchow-Pohl
Hudba Alex Komlew
Střih Erik Stappenbeck
Kontakt Sola Media

Biografie

Ute von Münchow-Pohlová (1958) Německá animátorka, scenáristka a režisérka. Vystudovala Akademii výtvarných umění v Münsteru. Působila v TV. Její animovaná tvorba čítá TV seriál a celovečerní stejnojmenný debut Malý Dodo (Kleiner Dodo, 2007, 2008) či dobrodružnou komedii Havran Nezbeda (Der Kleine Rabe Socke, 2012), kterou spolurežírovala.

Animace, Akce a dobrodružství, Přátelství, Zvířata

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.