30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Panoráma

Bram neposeda (2012) 6

Nizozemsko | 2012 | 83 min.

Sedmiletý Bram je malý neposeda, který přemýšlí o světě kolem sebe. Moc se těší do první třídy, skončí však ve třídě pana Fishe. Tohoto přísného a staromódního pedagoga vůbec nezajímá, co se děje v hlavě malého Brama, který chvíli neudrží pozornost. Učitel se jej naopak neustále snaží zařadit mezi ostatní a donutit jej dělat věci „správně". Rodiče malého chlapce tak musí hledat rovnováhu mezi spokojeností vlastního syna a jeho přizpůsobením se pravidlům učitele Fishe.

ZeměNizozemsko
Rok2012
Délka83 min
Věková skupina6
JazykNizozemština
TitulkyAnglické, simultánní překlad d
Režie Anna van der Heide
Námět Tamara Bos
Scénář Tamara Bos
Kamera Jan Moeskops
Hudba Fons Merkies
Střih Michiel Reichwein
Výtvarník Elsje de Bruin
Hlavní animátor Balder Westein
Prodej práv do zahraničí Delphis Films Inc
Adresa Frederiksplein 43
Telefon/Fax +310205244030
E-mail info@bosbros.com
Produkce BosBros
Kontakt Mijke Roos

Biografie

Anna van der Heideová je nizozemská scenáristka, TV a filmová režisérka. Její tvorba zahrnuje krátké snímky MissiePoo16 (2007) a Muž v obleku (Man in Pak, 2012), pro TV natočila film Zara (2009) a podílela se na realizaci seriálu Já, William (Ik ben Willem, 2009). Debutovala celovečerním rodinným snímkem Bram neposeda (Brammetje Baas, 2012). V současné době pracuje na TV seriálu Sestry (Zusjes, 2013). Kromě filmu se věnuje divadelní společnosti De Achterbank Generatie.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.