30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

Dítě v krizi 2015

Ve dnech 1. – 2. června  2015 proběhl v rámci doprovodného programu 55. Zlín Film Festivalu 2015 již XVII. ročník semináře Dítě v krizi s podtitulem Labyrint dětského světa…, který byl účastníky, jak vyplynulo ze zpětných dotazníků, velmi kladně hodnocen a zazněla potřeba dalších takových setkání. Na seminář přijelo více než 150 účastníků včetně lektorů. Seminář připravila společnost KALOKAGATHIE (vzdělávací zařízení) s.r.o. ve spolupráci se společnostmi: FILMFEST s.r.o., MŠMT ČR, MPSV ČR, Česká školní inspekce ČR, Zlínský kraj, Národní institut pro další vzdělávání – krajské pracoviště Zlín, Česká televize, programový okruh pro děti ČT :D, Univerzita Tomáš Bati ve Zlíně, Interhotel Moskva Zlín, společnost VITAR, s.r.o., JaKu, s.r.o., občanské sdružení PREVALIS a jeho organizační jednotka Společnost pro podporu zdraví 21. století, Seznam.cz, a.s., Úsměv mámy, z.s., Crystalis, s.r.o., Nadační fond Albert, Johnson & Johnson, s.r.o., Müller ČR/SR k.s., RACIO, s.r.o., J.J. Darboven, s.r.o, květinářství Orchidej Zlín, SOŠ obchodu a služeb, Štursova 14, Olomouc a DD, MŠ, ZŠ a PŠ Lazy 3695, Zlín. Dlouholetým partnerem semináře je FILMFEST s.r.o., Zlínský kraj, Interhotel MOSKVA Zlín a společnost VITAR, s.r.o.. Hlavním partnerem byla letos společnost MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o. 

Seminář se koná bez účastnického poplatku a lektoři ani nikdo jiný nedostává žádný honorář. Jedná se o akci, kde je tedy potřeba najít i finanční partnery pro její realizaci. Zatím se to daří. Poděkování patří všem, kteří se na přípravě a vlastní realizaci semináře letos podíleli, především lektorům, kteří svoji odborností a způsobem předání svého tématu mají velký podíl na takovém hodnocení. Velmi si spolupráce se všemi vážím a těší mě, že seminář má dlouholeté v partnery, na které je maximální spolehnutí a spolupráce je vysoce profesionální. Velké poděkování patří ZLÍN FILM FESTIVALU za každoroční ochotu a vstřícnost, se kterou mnou všechny potřebné věci efektivně a rychle řeší.

Poděkování ale patří i všem, kteří na seminář přijíždějí a o danou problematiku mají zájem. Mám radost, že mnozí z nich jezdí na seminář pravidelně každý rok. 

Letošní seminář úspěšně skončil a snad se podaří připravit další a bude možné se opět společně ve Zlíně setkat. 

Krásné léto. 

PaedDr. Lenka Kubrichtová
KALOKAGATHIE (vzdělávací zařízení) s.r.o.

Program semináře
Fotodokumentace ze semináře

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.