30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

Aktuality

Setkejte se na festivalu s oblíbenými moderátory

Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež již po čtyřiašedesáté bude bavit celý Zlín. K příjemné festivalové atmosféře každoročně přispívají i festivaloví moderátoři, kteří jednotlivými akcemi návštěvníky provázejí.

Zlín Industry Days: pocta velikánům i trendy v young adult produkci

Zajímavé konference, prezentace i příležitosti pro neformální setkávání a výměnu zkušeností. To vše nabídneme v odborném programu ZLÍN INDUSTRY DAYS, který poběží od pátku do neděle a je zaměřený zejména na rozvoj audiovizuálního...

Kam vyrazit večer na festivalu? Třeba na koncert…

Když po celodenním filmovém maratonu budete chtít změnit žánr, nabídneme vám během festivalu třeba koncerty různých hudebních stylů a pro různé věkové kategorie. Na co se už teď můžete těšit?

Sestavit filmový program může být dobrodružství

Zlín Film Festival je tradičně především o pestré filmové nabídce a možnostech vidět na velkém plátně filmy pro děti a mládež, které zpravidla nikde jinde, než ve festivalovém Zlíně nemůžete vidět.

Klapky dorazily na Moravu

Po prvních třech zastávkách putovní výstavy v Praze, Vratislavicích nad Nisou a Mladé Boleslavi, doputoval Salon filmových klapek také na Moravu. Originální umělecká díla na dřevěných klapkách jsou nyní vystavena v olomoucké galerii...

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.