30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

Aktuality

Stovky dětí zažily festivalový Pohádkový den ve Škoda Muzeu

Úsměvy na tvářích a rozzářené dětské oči – takového přivítání se každoročně dostane našim klapkám ve Škoda Muzeu v Mladé Boleslavi. A ani letos tomu nebylo jinak.

Malá ochutnávka ze širokého doprovodného programu

I když je Zlín Film Festival především o kvalitní filmové nabídce pro diváky každého věku, nezapomínáme ani na zábavu poté, co kino opustíte. Už pár měsíců proto intenzivně pracujeme na přípravě doprovodného programu, který...

Nové hvězdy na zlínském Chodníku slávy budou patřit Tatianě Dykové a bratrům Formanovým

Tradiční projekt, na kterém spolupracujeme s  Kapkou naděje, odhalí další hvězdy na Chodníku slávy před Velkým kinem. Nové hvězdy ponesou od úterý 4. června hned tři nová jména – Tatiana Dyková a bratři Petr a Matěj Formanovi.

Lákají tě nové zkušenosti, lidé, nebo zážitky? Staň se festivalovým dobrovolníkem!

Už za necelé tři měsíce vypukne v centru Zlína opět festivalové veselí. Filmy, besedy, autogramiády, koncerty, festivalový půlmaraton a celá řada dalších festivalových aktivit si žádá rozsáhlý pořadatelský tým. A ty můžeš být...

Naše kolegyně Jarka byla členkou poroty kanadského festivalu FIFEM

Jaroslava Hynštová, dramaturgyně našeho festivalu, získala jako součást poroty na 27. ročníku FIFEM - Festival International du Film pour enfants de Montreal obohacující zkušenosti. Jak sama dodala, byl to zážitek!

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.