30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava pro děti

ZLATÁ STUHA - literární zóna ZFF v Krajské knihovně Františka Bartoše 29/5

Po 29.05 | 09:00, Krajská knihovna Františka Bartoše

Výtvarné dílny, besedy, čtenářské dílny, semináře

17.00 Tomáš Končinský
BESEDA SE SCÉNÁRISTOU
Beseda se scénáristou a dramaturgem Tomášem Končinským, který nyní pracuje především pro dětský kanál ČT:D, ale byl také nominován na Českého lva za scénář filmu Schmitke (2015). Je duchovním otcem Kustodky Květy, jejíž neuvěřitelná nedobrodružství z galerijní židle vyhrála cenu Muriel za nejlepší komiksový strip roku 2014.
S autorským týmem knihy Překlep a Škraloup vyhrál v roce 2017 ceny Magnesia Litera a Zlatá stuha.

Tomáš Končinský (*1978) v Praze absolvoval katedru scenáristiky a dramaturgie na FAMU. Pracuje jako televizní dramaturg a scenárista, především pro dětský kanál ČT:D, ale byl také nominován na Českého lva za scénář filmu Schmitke (2015). Je duchovním otcem Kustodky Květy, jejíž neuvěřitelná nedobrodružství z galerijní židle vyhrála cenu Muriel za nejlepší komiksový strip roku 2014. Rád propojuje dětský a dospělý svět, protože ho vnímá jako jeden. S autorským týmem knihy Překlep a Škraloup vyhrál v roce 2017 ceny Magnesia Litera a Zlatá stuha.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.