30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Koncerty

Lena Yellow s kapelou

Po 30.05 | 20:00, Festivalový zámek

koncert z cyklu JAZZ NA ZÁMKU

Zpěvačka známé vokální skupiny Yellow Sisters a Mateřské.com - Lena Yellow - přichází se svým sólovým projektem, na kterém se podílí skladatel a pianista Tomáš Sýkora. Album Positivity, které společně vytvořili, je přímo nabité pozitivní energií. Z hudby sálá inspirace afro-americkým soulem, popem a jazzem.

Ke spolupráci byly přizváni vokalisté z Bostonské Berklee College of Music, australský zpěvák Yannick Tevi, Annamária Cecília d'Almeida a zkušení hráči z domácí scény: Adam Koller (bicí, perkuse), Tomáš Fuchs (kytara), Miloš Klápště (baskytara, kontrabas). Některé písně Tomáš Sýkora zaranžoval pro dechovou sekci a smyčcový kvartet. Jejich první singl Fever zabodoval v semifinále mezinárodní soutěže Unsigned Only 2014.

Po vydání alba (listopad 2014) se muzikanti vydali na Positivity Tour, kterou na podzim 2015 zakončili jako support světoznámých Incognito před vyprodaným Lucerna Music Barem v Praze.

20.00, Zlínský zámek - nádvoří

Vstupenky zakoupíte v předprodeji v sítích TICKETPORTAL či na místě.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.