30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Koncerty

Event Jazz Trio

Ne 29.05 | 20:00, Festivalový zámek

koncert z cyklu JAZZ NA ZÁMKU

Seskupení profesionálních hudebníků, které spojuje láska k jazzové a popové hudbě. Od roku 2013 pravidelně vystupují na reprezentativních firemních i soukromích akcích a večírcích v ČR i za hranicemi republiky.

Předností tohoto souboru je především spojení živé instrumentální a vokální složky v jeden funkční celek, takže i v triu zní plnohodnotné hudební těleso s charismatickým zpěvákem.

Skupinu tvoří renomovaní muzikanti, kteří pravidelně doprovází umělce jsou jako jsou Věra Špinarová, Michael Kocáb, Lucie Bílá, Pavel Šporcl, Dasha, Petr Bende, atd.

Repertoár Event Jazz Tria zahrnuje nejen klasické jazzové standarty, ale také skladby latinsko-americké, francouzské valčíky, italské kantilény, hudbu rómskou, balkánskou i známé popové a taneční skladby v originálních úpravách.

Event Jazz Trio je přesně tou kapelou, která vás během jedné hodiny dokáže roztančit , rozněžnit, rozvášnit i dojmout k slzám.

20.00, Zlínský zámek - nádvoří

Vstupenky zakoupíte v předprodeji v sítích TICKETPORTAL či na místě.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.