30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava pro děti, Sport

Benefiční taneční pohádka "O mořských vílách"

Ne 29.05 | 17:00, Ostatní

benefiční taneční show

17.00 - 20.00, Otrokovická beseda

V rámci projektu Tancem ke hvězdám Marie Vaněčkové- tanečnice, choreografka a lektorka taneční školy Orianadance, navazující dříve na taneční show Bellydance night, zve všechny na pohádku o hodném králi, marnivé královně a zakletých mořských vílách vystoupí významní hosté z hudebního i tanečního světa.

Hlavními hosty jsou Artem Uzunov z Moskvy - bubeník světového formátu, dále Bellydance of the World, zpěvačka, herečka a tanečnice Kathreen Derouet a také baletka a tanečnice Renata Fakthulislamová a v roli prince David Katolický. Vystoupí 100 tanečnic z Orianadance ve věkovém rozmezí 4 až 60 let a vybrané tanečnice z ČR a Slovenska. Akce je organizována na podporu Marianky Vaněčkové, nemocné spinální atrofií.

V rámci tanečního víkendu, můžete navštívit také jedinečný workshop Artema Uzunova a Kathreen Derouet - taneční rytmy a variace s živým bubeníkem!

Vstupenky zakoupíte na místě.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.