30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

Obnovili jsme předprodej na divadelní představení "Jen pravdu, drahý"

04. května 2024

Doprovodný program Zlín Film Festivalu není jen o besedách, filmových workshopech, virtuální realitě a řadě aktivit pro děti a jejich rodiče či prarodiče. I letos zařazujeme do pátečního programu divadelní komedii "Jen pravdu, drahý". V hlavních rolích se opět představí naše moderátorská dvojice Dana Morávková a Jan Čenský.

Obnovili jsme předprodej na divadelní představení Jen pravdu, drahý

Doprovodný program Zlín Film Festivalu není jen o besedách, filmových workshopech, virtuální realitě a řadě aktivit pro děti a jejich rodiče či prarodiče. I letos zařazujeme do pátečního programu divadelní komedii Jen pravdu, drahý. V hlavních rolích se opět představí naše moderátorská dvojice Dana Morávková a Jan Čenský.

Komedie o nevěře, ve které se lže jako o závod, od nejhranějšího francouzského dramatika současnosti Floriana Zellera má v sobě cosi z tradice nejvyššího francouzského bulváru. Představení v režii Antonína Procházky slibuje skvělé herecké výkony a spoustu zábavy v příběhu čtveřice Pařížanů a jejich (ne)bezpečných vztahů. Těšit se na něj můžete v pátek 31. května od 19:00 v Sále Evy Jiřičné v Kongresovém centru Zlín.

Michel (Jan Čenský) musí lhát, protože jinak nedokáže ustát situaci, v níž už půl roku podvádí manželku s Alicí (Štěpánka Křesťanová), ženou svého nejlepšího přítele Paula (Josef Carda). Naštěstí mají dokonalý systém, takže na jejich poměr nikdo nemůže přijít, a tudíž nikomu nepůsobí žádnou bolest. Jednou ale systém poruší a Michelova žena Laurence (Dana Morávková) jako by začínala něco tušit.
A co když na všechno navíc ještě přijde Paul? Anebo je to ještě úplně jinak? Michel ani trochu není připravený na možnost, že by se karta mohla obrátit. A události naberou nečekaný spád...

Cena vstupného je 340 Kč a vstupenky na představení jsou v předprodeji zde




Kam dál