30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Panorama

Modré jako nebe (2016) 14

Venezuela | 2016 | 101 min.

Diego se ve svých čtrnácti letech rozhodne, že se on a jeho šestnáctiletá přítelkyně stanou rodiči. Jako rebel a také špatný student sní o tom, že narození syna zaplní citovou propast, kterou po svém odchodu zanechal jeho otec. Neočekávaná událost jej i jeho bratry spojí s otcem a společně podniknou cestu s příslibem lepší budoucnosti. Je tu však problém – Diegův otec nehodlá přijmout ani jeho malého syna, ani jeho přítelkyni… Venezuelská krajina je tak svědkem cesty přeměny rodiny, emočních konfliktů i vzniku nových vazeb.

ZeměVenezuela
Rok2016
Délka101 min
Věková skupina14
JazykŠpanělština
TitulkyAnglické, české
Režie Andrea Ríos
Scénář Andrea Ríos
Kamera Antonio García
Hudba Roberto Tarzieris
Střih Javier Beltrán
Kontakt Amazonia Films Festivales

Biografie

Andrea Ríosová Režisérka z Venezuely. Vystudovala umění na Centrální venezuelské univerzitě a Film&TV na univerzitě v Barceloně. Působí v TV prostředí a ve filmové produkci. Realizovala krátké snímky a spolurežírovala film 1, 2, 3 ženy (1, 2 y 3 mujeres, 2008). Debutovala celovečerním dramatem Pohled na moře (Una mirada al mar, 2011).

Drama, Rodina, Dospívání, Otcovství

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.