30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

Hvězdy Červeného koberce - pátek 30. 5.

Pavlína Němcová
Jana Plodková
Jiří Mádl
Ewa Farna
Pavel Řezníček 
Delegace k polskému filmu Být jako Kazmierz Deyna

 

Pavlína NěmcováPavlína Němcová
Pavlína Němcová je česká modelka, filmová herečka a producentka, která se stala tváří řady zahraničních firem i ikonami předních módních titulů jako například. Elle, Cosmopolitan nebo Vogue. Nedávno se rozhodla věnovat se herectví - od té doby má na svém kontě již přes 15 rolí v televizních či celovečerních filmech, např. Edith Piaf nebo Případ nevěrné Kláry.V roce 2010 založila Nadační fond Šance Pavlíny Němcové, jehož posláním je podpora sociálně a případně společensky znevýhodněných skupin a jednotlivců, rozvíjení jejich nadání a talentů.

Jana PlodkováJana Plodková
Janu Plodkovou můžete znát z televizních obrazovek, kdy se objevila v TV seriálu Zázraky života, Škoda lásky, kriminálka Anděl nebo Comeback. Mezi její filmové role patří filmy Polski film, Protektor nebo Vratné láhve.  Po vystudování Janáčkovy akademie múzických umění v Brně následovala angažmá v divadlech Polárka, Divadlo na Fidlovačce a Hadivadlo. Od roku 2008 je herečkou na volné noze.

 

Jiří MádlJiří Mádl
Jiřího Mádla zná každý z teenegrovské role ve filmu Snowboarďáci, kde hrál se svým parťákem Vojtou Kotkem. Od té doby prošel velkým hereckým vývojem. Hrál v mnoha filmech pro mladé jako například Rafťáci, Vejška, v pohádkách pro děti Peklo s princeznou, Láska rohatá, V peřině. Letos na jaře přitáhl, jako režisér, pozornost svým debutem Pojedeme k moři. Rodinný film byl velmi kladně přijat publikem i kritikou.

 

Ewa FarnaEwa Farna
Ewa Farna je polsko-česká popová a rocková zpěvačka. Svou hudbou si získala srdce českého i polského publika. Úspěchy slaví již od svého teenage věku, kdy svým singlem Měls mě vůbec rád v roce 2006. V témže roce vyhrála ocenění Objev roku v anketě Český Slavík. Od té doby získala několik desítek ocenění u nás i v Polsku. V rámci Zlín Film Festivalu proběhne v 13:00 v OC Zlaté Jablko její autogramiáda, v 16:00 se objeví na Červeném koberci a v 18:00 na nám. Míru proběhne její koncert.

Pavel ŘezníčekPavel Řezníček
Brněnský herec Pavel Řezníček zazářil v poslední době v kriminálce České televize Charles Bukowski, která slavila divácký úspěch. V mládí jeho kariéra směřovala spíše k fotbalu než k herectví, ve svých čtyřiadvaceti však byl přijat na DAMU. První divadelní roli dostal v Národním divadle, později účinkoval například v Divadle Kalich. Z televizních obrazovek jej můžete znát i ze seriálů a filmů Milenci a Vrazi a Sametoví vrazi, Kdopak by se vlka bál?, Hop nebo trop, On je žena! nebo Velmi křehké vztahy.

Delegace k polskému filmu Být jako Kazmierz Deyna: Gabriela Muskala, Marcin Korcz, Anna Wieczur-Bluszcz

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.