30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

Aktuality

Kam vyrazit večer na festivalu? Třeba na koncert…

Když po celodenním filmovém maratonu budete chtít změnit žánr, nabídneme vám během festivalu třeba koncerty různých hudebních stylů a pro různé věkové kategorie. Na co se už teď můžete těšit?

Sestavit filmový program může být dobrodružství

Zlín Film Festival je tradičně především o pestré filmové nabídce a možnostech vidět na velkém plátně filmy pro děti a mládež, které zpravidla nikde jinde, než ve festivalovém Zlíně nemůžete vidět.

Klapky dorazily na Moravu

Po prvních třech zastávkách putovní výstavy v Praze, Vratislavicích nad Nisou a Mladé Boleslavi, doputoval Salon filmových klapek také na Moravu. Originální umělecká díla na dřevěných klapkách jsou nyní vystavena v olomoucké galerii...

Zahájili jsme předprodej na divadelní představení "Jen pravdu, drahý"

Doprovodný program Zlín Film Festivalu není jen o besedách, filmových workshopech, virtuální realitě a řadě aktivit pro děti a jejich rodiče či prarodiče. I letos zařazujeme do pátečního programu divadelní komedii "Jen pravdu, drahý".

Stovky dětí zažily festivalový Pohádkový den ve Škoda Muzeu

Úsměvy na tvářích a rozzářené dětské oči – takového přivítání se každoročně dostane našim klapkám ve Škoda Muzeu v Mladé Boleslavi. A ani letos tomu nebylo jinak.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.